• 1. INDLEDENDE SAMTALE

  Når du kontakter os for en uforpligtende samtale, hører vi her nærmere om dine ønsker og behov for indretningsopgaven. Du vil blive bedt om at sende billeder af rummet, det drejer sig om, inden samtalen. Hvis du ønsker at gå videre med projektet, sender vi dig efterfølgende en faktura på beløbet svarende til opgavens omfang. Når fakturaen er betalt, påbegyndes opgaven.

 • 2. FORBEREDELSE

  Du vil blive bedt om at sende os en plantegning over rummet med de korrekte mål på, inden Maibritt påbegynder designprocessen. Har du tilkøbt et fysisk indretningsmøde, vil Maibritt starte med et besøg i dit hjem, og samtidig selv tage de nødvendige mål.

 • 3. DESIGNPROCESS

  Designoplægget påbegyndes. Det udarbejdes på baggrund af den indledende samtale/møde kombineret med Maibritt’s egne ideer samt research. Du starter altid med at modtage et inspirationsmoodboard så I er helt enige om stilen Maibritt skal arbejde videre med. Der vil løbende tages kontakt til dig undervejs i designprocessen.

 • 4. PRÆSENTATION

  Når forslaget til din indretningsløsning er udarbejdet, modtager du dette pr. mail eller præsenteres det ved et fysisk møde, alt efter om du har valgt online eller fysisk rådgivning. I gennemgår sammen forslaget og foretager eventuelle tilretninger, så du føler dig fuldt ud tilfreds med indretningsløsningen. 

 • 5. VAREBESTILLING

  Sammen med indretningsløsningen modtager du en indkøbsliste med links til hvor at du kan købe produkterne. Produkterne som kan købes gennem Kant Living står vi for at bestille samt levere.

 • 6. STYLING

  I designoplægget guides du til hvor produkterne skal placeres, men vi hjælper dig gerne helt i mål og fuldfører stylingen for dig. Prisen for dette aftales og faktureres efter du har modtaget den færdige indretningsløsning.