INDRETNINGSHJÆLP

Fra drømme til virkelighed

Hos Kant Living kan vi hjælpe dig med at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed. Vi tilbyder både online og fysisk indretningsrådgivning til private samt erhvervskunder. Vores indretningsløsninger skræddersyes ud fra dine behov og ønsker - altid med fokus på at skabe rolige og æstetiske rum. Uanset om du ønsker en komplet indretning, eller blot har brug for de sidste justeringer i din indretning, står vi klar til at hjælpe dig. 


Når du booker indretningsrådgivning hos Kant Living bliver du mødt af Maibritt Jordansen, som er boligstylist og indehaver af virksomheden. Maibritt har mange års erfaring med at forvandle rum og skabe smukke, levende miljøer. Hun har altid fokus på at skabe sammenhæng, som får interiør og rum til at gå op i en højere enhed. Når hun indretter, kommer hun med forslag til nøje udvalgte produkter fra vores mange samarbejdspartnere, blandt andre de brands du finder her på webshoppen. 


Lyder det som noget for dig, eller har du blot lyst til at høre nærmere, så kontakt os for en uforpligtende samtale. 

Kontakt os

SÅDAN FOREGÅR DET

1. Indledende samtale

Når du kontakter os for en uforpligtende samtale, hører vi her nærmere om dine ønsker og behov for indretningsopgaven. Du vil blive bedt om at sende billeder af rummet og der udregnes efter samtalen et tilbud til dig baseret ud fra opgavens omfang. 


2. Godkendelse af tilbud

Efter din godkendelse af tilbuddet, vil du hvis du ønsker online rådgivning, også blive bedt om at sende mål og en evt. plantegning over rummet. Vælger du fysisk rådgivning, vil Maibritt starte med et besøg i dit hjem, og vil samtidig tage de nødvendige mål. 


3. Præsentationsmateriale

Præsentationsmaterialet som visualiserer ideerne til din indretningsløsning påbegyndes. Det udarbejdes på baggrund af den indledende samtale/møde kombineret med Maibritt’s egne ideer samt research. 


4. Gennemgang af præsentationsmateriale

Når forslaget til din indretningsløsning er udarbejdet, modtager du dette pr. mail eller præsenteres det ved et fysisk møde, alt efter om du har valgt online- eller fysisk rådgivning. I gennemgår sammen forslaget og foretager eventuelle tilretninger, så du føler dig fuldt ud tilfreds med indretningsløsningen. 


5. Varebestilling

Sammen med indretningsløsningen modtager du en indkøbsliste med links til hvor at du kan købe produkterne.


6. Styling af slutresultatet

Indretningsløsningen udarbejdes således at du selv er i stand til at fuldføre stylingen. Ønsker du dog Maibritt's final touch, er dette bestemt også en mulighed. Prisen for dette vil blive aftalt og faktureret, efter du har modtaget den færdige indretningsløsning.

DET KOSTER EN INDRETNINGSLØSNING

Der er ikke to opgaver der er ens, og derfor udarbejder vi et tilbud til dig, når vi efter den uforpligtende samtale, kender til opgavens omfang.

Timepris: 750 kr. inkl. moms. 

DET INDEHOLDER EN INDRETNINGSLØSNING

- Moodboards samt plantegninger som illustrerer indretningsløsningen.

- Forslag til gardin- og farvevalg samt andre håndværksmæssige løsninger.

- Indkøbsliste til foreslåede produkter.

- Rådgivning og sparring undervejs i indretningsprocessen.

- Styling af slutresultatet hvis dette ønskes.