OM KANT LIVING

Kant Living er et boligdesignsudie. Vi tilbyder rådgivning til smuk, æstetisk og funktionel indretning, og vi er forhandler af eksklusive, håndplukkede interiørprodukter.

Vores vision er at skabe smukke og inspirerende indretninger, og vi brænder for at udvikle personlige og stemningsfulde designløsninger for vores kunder, med et sortiment af interiør, som vi selv ville elske at have stående i eget hjem. 

Kant Living blev etableret i 2022 af Maibritt Jordansen, som i mange år har beskæftiget sig med design og indretning. Først i detail som butikschef med ansvar for det visuelle udtryk i flere danske interiørbutikker og senere som boligstylist i en af Danmarks førende virksomheder inden for feltet. 

Vi brænder for det vi laver, og vi sætter en ære i at skabe en god og tryg kundeoplevelse. Vi rådgiver med hjertet og kræser for detaljerne, og derfor tilbyder vi blandt andet altid at pakke dine gaver smukt ind, når du køber via vores webshop. 

Har du spørgsmål til vores services, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.