Levering & returnering

Levering 

Hos Kant Living stræbes der efter at få din ordre afsendt hurtigst muligt. Der kan forventes en leveringstid på 1-3 hverdage*, dog gælder der særskilte leveringsbetingelser ved køb af møbler fra Wabi Sabi Nordic - læs afsnit “Levering af møbler”. Ved bestilling i weekend og på helligdage afsendes varerne første efterfølgende hverdag. Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, får du besked herom på mail. 

Kant Living leverer til Danmark (undtagen Færøerne og Grønland). 

Dine varer sendes med GLS til nærmeste pakkeshop for 39 kr. Der gives fri fragt på køb over 499 kr. 

*Levering af møbler

Ved levering af møbler fra Wabi Sabi Nordic gælder særskilte leveringsbetingelser da møblerne ikke er en lagervare hos Kant Living og sendes direkte fra leverandøren. Her kan der forventes en leveringstid på 2-5 hverdage. Ved bestilling i weekend og på helligdage afsendes møblerne første efterfølgende hverdag. Hvis møblerne uheldigvis ikke er på lager hos Wabi Sabi Nordic, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan blive enige om en eventuel senere levering. 

Der gives gratis levering til kantsten til Danmark (undtagen Færøerne og Grønland) på køb af møbler over 499 kr. En udvidet fragtløsning med opbæring og montering kan tilkøbes. Få tilsendt et tilbud herpå ved at kontakte os på info@kantliving.dk. Møblerne leveres på halvpalle/palle i træstativ. 

Efter du har lagt din bestilling hos Kant Living modtager du en personlig mail fra Wabi Sabi Nordic, hvor I aftaler tidspunkt for levering.

Rettidig levering forudsætter at transportørerne overholder deres leveringsbetingelser. Skulle der opstå forsinkelser hos valgte transportør, vil dette tilsvarende forsinke leveringen i forhold til aftalte leveringsdato og Kant Living kan ikke drages til ansvar for forsinkelserne, som måtte opstå hos transportørerne.

Returnering

Der gives altid 30 dages fuld returret* på varer købt på kantliving.dk. dog gælder der særskilte returneringsbetingelser ved returnering af møbler - læs afsnit “Returnering af møbler”. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Returneringsomkostningerne afholder du selv. Du bærer selv risikoen for varen, indtil Kant Living har den i hænde og du kan ikke fortryde købet ved at nægte at tage imod den/afhente den.

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, følg da nedenstående returprocedure: 

1. Skriv en mail til: info@kantliving.dk senest 30 dage efter købet, hvor du i emnefeltet noterer: Returnering. I mailen skal du oplyse om at du ønsker at returnere, hvilken vare der er tale om samt dit ordrenr. 

2. Varen der ønskes sendt retur skal være ubrugt og sendes forsvarligt i dens originale emballage, som du modtog den i ved levering, og skal være Kant Living i hænde senest 30 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

3. Returpakken sendes med omdeling til erhvervsadresse (det er ikke muligt at sende til en pakkeshop/pakkeboks) til følgende adresse:

Kant Living ApS

Haslevangsvej 39

8210 Aarhus v

Så snart Kant Living har modtaget varerne retur og bekræftet standen, refunderes købsbeløbet til den betalingsmetode som ordren oprindeligt blev lagt med.

*Returnering af møbler:

Der gives altid 14 dages fuld returret på møbler købt på kantliving.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Da møblerne fra Wabi Sabi Nordic ikke er en lagervare hos Kant Living, skal de sendes retur direkte til Wabi Sabi Nordic.

Returneringsomkostningerne afholder du selv og der refunderes ikke fragtomkostninger der måtte være betalt i forbindelse med købet. Du bærer selv risikoen for varen, indtil leverandøren har den i hænde og du kan ikke fortryde købet ved at nægte at tage imod den/afhente den. 

Varen der ønskes sendt retur skal være ubrugt og sendes forsvarligt i dens originale emballage, som du modtog den i ved levering.

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten:

Skriv da en mail til os på: info@kantliving.dk og oplys dit ordrenummer, hvorefter du vil blive kontaktet af Wabi Sabi Nordic som vejleder dig personligt herfra. 

Så snart Wabi Sabi Nordic har modtaget møblerne retur og bekræftet standen, refunderes købsbeløbet til den betalingsmetode som ordren oprindeligt blev lagt med.

Varens stand ved returnering:

Det er op til Kant Living og Wabi Sabi Nordic at vurdere varens stand. Ved returnering af møbler er det op til leverandøren møblerne afsendes fra, at vurdere varens stand, da de skal sendes retur direkte til dem. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Ombytning

Kant Living kan desværre ikke tilbyde direkte ombytning af dine varer. Ønsker du at ombytte en vare til en anden, skal du lægge en ny ordre på den vare du ønsker i stedet og gennemføre købet som normalvis. Varen du ønsker at få ombyttet sender du dernæst retur efter ovenstående returregler, og din returpakke behandles så snart Kant Living eller leverandøren har den i hænde.