Interview: Mød Maibritt Jordansen


Bag Kant Living finder vi Maibritt på 35 år, der for to år siden lancerede hendes webshop og et samarbejde med blandt andre Caia Leifsdotter, Louise Roe og Stenholt Glas. Hvad der startede med at være en drøm om det selvstændige arbejdsliv og kombinationen af salg og boligindretning, er nu blevet en levevej for Maibritt, som har store planer og drømme for virksomheden.


”Mit næste mål for Kant Living må klart være at flytte i nye og større lokaler, samt at skabe en base, hvor jeg kan invitere mine kunder ind til personlig rådgivning, og præsentere dem for mit univers og mine produkter i form af et showroom. Jeg drømmer også om at ansætte en designer, og udvikle Kant Livings egen serie af interiør - en skønne dag”.


For Maibritt er det essentielt, at hun indgår samarbejde med brands der ligger hendes hjerte nært, og at der nøje bliver udvalgt objekter hun selv ønsker at have stående i eget hjem. Hun forsøger grundlæggende at finde kunstnere og produkter med færre forhandlere, for at skille sig ud fra mængden. Af samme årsag lancerede hun også sidste år en vintage kollektion baseret på særlige genbrugsfund. 

Hvad er dit yndlings objekt hjemme hos dig selv?

”Mit bedste køb er uden tvivl kunstværket ”Psychedelic Mirror” af Caia Leifsdotter, der hænger i vores køkken. Jeg købte det da jeg startede Kant Living, og forhandler det også på webshoppen. Det skiller sig ud og det larmer lidt, men på så fin og enkel vis”.


  • I 2020 købte Maibritt og hendes mand, Christian, deres murermestervilla i Aarhus. En ældre dame fra 1929 med velbevaret originale og smukke detaljer. Boligen havde været brugt til udlejning i mange år og trængte derfor til en kærlig hånd. Parret har så vidt muligt forsøgt sig med selv at sætte huset i stand, men da deres søn, Noah, kom til verden i mellemtiden, har de nu besluttet sig for at hente lidt hjælp til næste projekt - istandsættelse af entréen.


    I vores hjem drømmer jeg om at eje Moonsetter gulvlampen af Anne Boysen. Den ville passe helt perfekt ind i vores nye entré. Jeg har en ting for skulpturelle lamper. Parachilna Gweilo gulvlampen er også en favorit, men vi har desværre ikke plads til den. Derfor må vi ”nøjes” med bordversionen, som jeg lige har bestilt hjem. Den glæder jeg mig til at modtage."


  • Maibritts forkærlighed for indretning og styling, er årsagen til at hun skabte Kant Livings boligdesignstudie. Her rådgiver hun både private og erhvervskunder med indretningsløsninger. Hendes stil tager udgangspunkt i det herskabelige look, som hun foretrækker at mixe med neutrale farver, andre stilarter og loppefund. Eksempelvis har hun lige nu et godt øje for stål, som giver en rå kontrast til det mere romantiske udtryk.


    Min favorit del ved en indretningsopgave er helt sikkert designprocessen, hvor jeg beslutter mig for, hvilken retning vi skal gå og henter en masse inspiration og idéer fra især Pinterest.
    Sammensætningen af farver og materialer - det elsker jeg. Lige så meget elsker jeg at se når mine idéer bliver til realitet. Fra alle mine tanker, på et moodboard og så til det endelige resultat - det er virkelig fedt
    ”.

Dato: 02.05.2024