Nyt samarbejde: Artful Layers

Imens Sarah er på udkig efter nøje udvalgte forhandlere, åbner Kant Living stolt dørene op for smukke kunstværker i ler og et spændende samarbejde med Artful Layers.

"Jeg er så spændt på vores nye samarbejde. Jeg har fulgt med på sidelinjen hos Kant Living i et godt stykke tid, og jeg faldt hurtigt for det æstetiske univers der er skabt. Jeg elsker hvordan rådgivning om indretning og en nøje udvalgt produktsamling er i højsæde. Jeg er glad og taknemmelig for, at mine værker må blive en del af dette" fortæller Sarah.

Se produkterne her

  • Sarah udvikler med kreativitet og stor passion - kunstværker på lærred. En kombination af tekstil og ler resulterer i unikke værker med et vigtigt fokus på detalje, godt håndværk og lokal produktion.

    "Jeg drømmer om, at mine værker kommer ud og lever et liv hos nye glade ejere, og jeg tror fuldt og fast på, at Kant Living kan være en formidabel formidler, og være med til at visualisere hvordan de enkelte værker kan flettes ind i et rum" tilføjer Sarah.

  • De to kvinder deler en stor begejstring for kvindelige iværksættere, der ligesom dem selv har passion, drive og store drømme. De står begge to op for hvordan vi bør og skal støtte op om og støtte hinanden på tværs.

    "Jeg glæder mig til det her samarbejde og føler mig beæret over, at Sarah har lyst til at forhandle sine smukke værker hos os. Det er virkelig et godt match, og det har været svært at vælge ud til vores sortiment. Selv drømmer jeg om et værk i farven Raw White fra Sunday-serien" fortæller Maibritt.